Home Nieuws Archief Nieuws Geloof in het Brein Jan Achterhuis en Dick Rorije na snerttraining alleen maar groter.

Geloof in het Brein Jan Achterhuis en Dick Rorije na snerttraining alleen maar groter.



Ook nu weer een snert training zo als elk jaar weer, wat goed is moet blijven en zoals we weten bestaan de ideeën van Heerde 4 alleen maar uit goeie ideeën.
Is het enne hoogtepunt nog niet voorbij of de andere staat al weer voor de deur.

De jaarlijkse snert training, ook weer een innovatief van Heerde 4 en al meer dan vijf jaar een vaste waarde op de kalender van de v.v. Heerde. Maar door de verbouwing van ons clubhuis  dit jaar niet door de week maar gewoon op een zondag.

Nummer 15 is dan ook al vroeg op deze zondag morgen maar hij heeft zijn twijfel, zal het wel goed komen, en is het niet alleen Heerde 4 die komt opdraven voor dit evenement . Samen met Leon tellen ze de namen die binnenkomen , maar snel zijn ze de tel kwijt . Maar dat is niet erg want Kantine Baas Harry weet dondersgoed hoeveel hij in huis heeft.

Nog geen bal getrapt en nu al een succes bij het tellen van de namen . Grootste deelname sinds het bestaan van de snerttraining en dat zonder enkele dame en speler van het tweede elftal . Al doen we hiermee de trainer van de dames en Heerde 2 te kort want zij waren er wel om te zien hoe de dames en de jongens het er van zouden brengen , maar tot hun grote verbazing geen enkele speler of speelster had de moeite genomen om lekker een balletje te trappen .

Niets moet maar deze elftallen kunnen een voorbeeld nemen aan Heerde 4 23 personen die aan Heerde 4 gelinkt zijn waren wel aanwezig . Ja Ja het Brein heeft het goed voormekaar drie spelers die niet thuis gaven deze zondag ochtend jammer maar werk of binnenkomende postduiven is belangrijker. Maar dit staat in geen verhouding tot andere elftallen, hier zijn meer spelers die lever hun roes uitslapen en duivenmelkers zijn er zo wie zo niet tussen, dus waar hebben we het als Heerde 4 dan over .

Nee het Brein kan trots zijn op hun selectie, dit geeft vertrouwen voor de toekomst als het gras weer gaat groeien en de rijen gesloten zijn , kan Heerde 4 het kampioenschap zo maar binnen halen. Namens het Brein te weten John, Dik, Dick, Jan en Paul een goeie jaarwisseling en veel gezondheid in het nieuwe jaar 2013.

Tot slot nog dank aan de Heer en mevrouw Beekman de heer K Kommer en onze supporter en barman Leon want zonder hun medewerking geen snert training nogmaals Bedankt en tot volgend jaar.

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 88
Paul de Weerd 86
Erik Sontag 84
Marco Roskam 80
Berend Rorije 78
Rivaldo van Hees 76
Cees Calkhoven 74
Wilco Kommer 70
Ronny Stoffer 64
Ronald Bierman 62
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 50
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 32
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44