Home Nieuws Archief Nieuws Het was zeker geen sjoelen deze zondag , maar spanningen lopen hoog op bij Heerde 4

Het was zeker geen sjoelen deze zondag , maar spanningen lopen hoog op bij Heerde 4


Alles stond in het teken van de topper tegen Columbia , hier moest het gebeuren . En met de training van afgelopen donderdag was het al duidelijk dat er spanning op de groep zat. Alles werd uit de kast gehaald om elke partij te winnen, grote goals kleine goal , groot veld en dan op eens weer een klein veld . Ja winnen daar ging het om, want nu scherp zijn is een teken voor het brein om te mogen starten in de basis.

Maar als er uit de Bilt berichten komen van sneeuw en tempetaturen onder nul , gaat de onzekerheid een rol spelen het zou toch niet worden afgelast. Deze koude wind wordt zaterdagmiddag nog aangewakkerd door de weerman uit de Horsthoek . Maar de Piet Paulusma uit de Horsthoek heeft deze maal wel bij het rechte eind . Alleen is de definitieve voorspelling over het doorgaan een aangelegenheid van Henkie Paulusman. En om acht uur zondag morgen is het zover,  afgelasting zowel Heerde 4 als Heerde 1 de sneeuw maakt spelen onmogelijk .

Wat overblijft is een zeer teleurgesteld Heerde 4 alles stond in het teken van, maar koning winter is onverbiddelijk. Wat overblijft is een training om halftien zondag morgen. Maar als de partijen samengesteld worden is er gelijk iets van , en nu. Maar ondanks dit gaat het los , winst voor partij X voor de goeie vrede.

En als de tweede partij ook op een overwinning lijkt uit te draaien gaan de remmen los . Boosdoener is nummer 4 normaal rechtsback maar op de training de onbetwiste doelman van Heerde 4 en waar Gedo zijn handen mag gebruiken daar is nummer 4 die alles met de voeten en lichaam tegenhoud. Maar het Brein wordt gered 2-2 de tweede partij , en alles lijkt nog mogelijk .

Maar duidelijk is dat Heerde 4 een wedstrijd nodig heeft , drie maanden trainen op zondag morgen is te veel van het goeie. Daarbij een selectie van 21 spelers geeft veel spanning hoe oud of welke klasse deze spelers ook spelen want zoals we weten zijn het allemaal winnaars hoe oud of hoe jong je ze ook zijn . De laatste partij is dan ook de dood of de gladiolen bij het merendeel van de spelers , want je zult maar verliezen vandaag .

Nee daar was iemand van uitgegaan deze zondag, maar waar een winnaar is daar vallen ook spaanders en verliezen ja ook dat hoort er bij. Maar na afloop is de stamtafel weer goed gevuld en zijn de rijen zijn weer gesloten zoals het hoort . Eind goed al goed het brein kan weer naar de sjoelbak en de spelers kunnen zich opmaken voor Emst want dat is de tegenstander van volgende week.

O ja, voor wie er belang bij heeft de winstpartijen op de training voor n keer de tussenstand van deze competitie. Laat dit een middel zijn om de trainingen iets mee te geven als een extra toetje , maar mocht het merendeel de internet activiteiten en alles hier om heen onzin vinden laat het me dan weten want dan trekken we de stekker er uit en is het over en uit wat betref Heerde4 .nl

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 104
Paul de Weerd 102
Erik Sontag 100
Marco Roskam 96
Berend Rorije 92
Rivaldo van Hees 88
Cees Calkhoven 86
Wilco Kommer 82
Ronny Stoffer 78
Ronald Bierman 78
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 64
Adriaan ter Velde 50
Mark v/d Kuijt 44
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 36
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44