Home Nieuws Archief Nieuws Heerde 4 druipt af in Apeldoorn

Heerde 4 druipt af in Apeldoorn

Na een verhelderende bijeenkomst van de selectie deze zondag morgen zouden alle gezichten weer de zelfde kant op moeten kijken . Maar na het eerste hamer stuk is er geen gesloten selectie, jammer maar de voorzitter deze morgen Jan Agterhuis doet zijn best om de gelederen te overtuigen .

Of dit gelukt is laten we in het midden wel willen de complimenten geven aan Jan hoe hij ondanks deze strubbeling de neuzen weer één kant op weten te krijgen heeft . Jan is dan ook de man van deze zondag morgen . Vol overtuiging en goeie  moed word de reis naar Apeldoorn aangevangen, maar onderweg is het kommer en kwel regen en wind zouden het spel van de geel/zwarten niet ten goede komen . Maar we spelen op kunstgras, dus we spelen altijd.

Bij aankomst is er al verwarring kleedkamer 9 is bezit door een dames elftal , twee elftallen in één kleedkamer voor de boys van Heerde 4 geen probleem maar de dames dachten hier anders over . Dus de thuisclub moest snel wat anders regelen, en met succes  binnen enkele minuten konden de hengsten van Heerde afdruipen naar kleedkamer 10 . Een domper maar het spelletje zou toch buiten plaatsvinden .

Maar bij deze tegenvaller zou het niet blijven,  tijdens het warmlopen wordt door de thuisclub besloten om het schema van de veldindeling om te gooien. Heerde 4 wordt afgelast en een ander team neemt de plaats in op dit veld. Kan dit zomaar ?? .

Veel overleg is er dan binnen korte tijd,  maar Heerde wil aan alles meewerken in eerste instantie, maar  na overleg binnen de selectie blijkt niet iedereen van goeie wil . Maar de meerderheid beslist,  we gaan er voor al moeten we een half uur wachten . Met deze conclusie en Heerde van goeie wil laten we dit weten aan de gastheer  deze morgen WSV. Maar waar de bladeren al vielen , daar is het WSV die als een blad aan de boom veranderd , er wordt niet gespeeld .

En het hoe en waarom blijkt een raadsel of zouden de spelers bij het zien van de Paling of nummer negen Hegen ,Toin en Edwin Rorije  wie kennen zij niet!!! en Martin v/d Haar…… ooit voetballend in de tweede klasse voor Heerde , te veel schrik hebben aangezet . Heerde 4 druipt af zwaar teleur gesteld in een Top vereniging als WSV .

Maar een getergde spelersgroep heeft het kruid  droog gehouden volgende week de Beker achtste finale uit bij Wissel 2 geen kunstgras maar een veld als een biljart laken , en dat is net wat de selectie wil met aan het roer drie banders  van het eerste uur Jan en Dick. Wissel is gewaarschuwd een scherpe Martin v/d Haar langs de lijn  doet wonderen .

Maar laten we wissel niet onderschatten  respect is het woord naar elke vereniging en speler wat voor mening je ook hebt .

 

 

 

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 78
Paul de Weerd 78
Erik Sontag 74
Marco Roskam 70
Berend Rorije 68
Rivaldo van Hees 68
Cees Calkhoven 64
Wilco Kommer 62
Ronny Stoffer 56
Ronald Bierman 52
Arjan Hofmeijer 48
Jan Agterhuis 46
Carlo Wensnk 38
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 42
Erik van Velsen 40
Jordan Jans 40
Dick Rorije 44
Adriaan ter Velde 40
Mark v/d Kuijt 34
Alex Fibbe 36
Gert Wijenberg 26
Tonnie Bosch 18
Carlo de Wilde 14
Jonh Stijf 12
Dennis van Velsen 12
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44