Home Nieuws Archief Nieuws Titels seizoen 2015/2016 Heerde 4

Titels seizoen 2015/2016 Heerde 4

Speler van het Seizoen 2015-2016 Heerde 4 : Edwin Rorije

edwin copyEdwin was jaren lang selectiespeler van Heerde1 Maar met zijn komst naar Heerde 4 in 2013, Druk hij zijn stempel op het elftal . In vier jaar tijd voor de derde keer speler van het seizoen worden zegt alles over de kwaliteiten die de Kleine bezit want ondanks dat Edwin zijn roepnaam is wordt hij de Kleine genoemd een naam die niet meer is weg te denken bij Heerde.

En met deze prestatie komt hij op gelijke hoogte met nog een bijzonder iemand Martin Berghorst en ook met een bijnaam de Paling. Kan hij de paling voorbij in het komende seizoen,? Een uitdaging voor het nieuwe seizoen en dat is niet de enige uitdaging die Edwin heeft hij gaat dit seizoen ook als trainer van start bij ons talentvolle B elftal. We wensen Edwin hier veel succes bij.

Maar er zijn meer kapers op de kust om volgend jaar de titel speler van het seizoen te worden. Nieuweling en welkom bij Heerde 4 is Arjan Kers ook een speler die zijn sporen heeft verdiend als speler van Vaassen 1 en Heerde1 dus een welkome versterking voor Heerde 4. Via goed ingelichte bronnen is Arjan al druk bezig om op en top aan de eerste training /wedstrijd te beginnen. Outsider is Marvin ook al eens de beste maar door lichamelijke ongemakken lang niet alles kunnen spelen, maar wie weet nu hij de omgekeerde weg bewandeld als Edwin ( geen trainer meer) het wel lukt . Of zou Dennis van Velsen een rol gaan spelen, de nieuweling van vorig seizoen begon heel ongelukkig de eerste wedstrijd en is daar het hele seizoen mee blijven worstelen maar nieuwe kansen ook voor Dennis en alle selectie spelers.

Edwin van Harte en op naar weer een mooi seizoen.

Trainingsbeest Heerde 4

Nummer 15 Paul de Weerd bezocht deze competitie het vaakst van allemaal de trainingen en kreeg van Heerde 4 de titel 'trainingsbeest' niet voor het eerst en wie weet niet voor het laatst al gaan de jaren zo stilaan voorbij ook voor nummer 15. Maar zolang het plezier er is en het lichaam het toelaat zijn we nog niet van hem af. Wat opvalt is de tweede plaats van onze leider Jan Agterhuis een voorbeeld voor velen in de selectie door weer en wind is Jan aanwezig zelf de biljartkeu komt op het tweede plan. Nummer drie is vaste waarde op de donderdag Cees Calkhoven ook een speler die Heerde 4 nodig heeft. Want zonder donderdag avond wordt het moeilijk voor Heerde 4. Ook het afgelopen seizoen is de opkomst van de trainingen met 15% gedaald ten opzichte van een jaar daar voor. Dus heren selectie spelers Heerde 4 hier ligt een uitdaging
voor jullie.
paaul met bal

In het onderstaande stukje zie je nummer 15 die ook Paul kon zijn.

In elk team loopt wel zon streber. Altijd vooraan bij duurwerk, snot voor de ogen bij sprintoefeningen en als laatste overblijvend in een shuttlerun-test: het trainingsbeest.

Vaak niet de meest getalenteerde van de groep en nooit de uitblinker in een belangrijke wedstrijd. De momenten van een trainingsbeest manifesteren zich altijd op een doordeweekse avond. De grote lichtbakken boven het trainingsveld in zijn snufferd, het liefst met een niet aflatende motregen en dan vol in elk duel. Zijn sokken over zijn lange trainingsbroek, zijn jack dichtgeritst tot aan de adamsappel en zijn blik op oneindig. Hij is de nachtmerrie van elke vedette. Vedettes, dat moet ik misschien even uitleggen, trainen het liefst niet te hard. Ze houden van het goede gevoel vinden, van buitenkantvoet en de panna. Kenmerk van een vedette is een spatschone broek na een lange regenachtige training.

Voor een trainingsbeest is een vedette als een prooi. Bij het duurwerk lapt hij de vedette en in balbezitoefeningen jaagt hij hard en meedogenloos door. De vedette hekelt de nop op zijn wreef die ervoor zorgt dat hij de bal moet afstaan, terwijl het trainingsbeest onverschrokken doordendert. Een beetje trainingsbeest helpt zijn trainer met de pionnen plaatsen, zodat er snel weer doorgetraind kan worden. Hij vliegt de bebossing in om verloren ballen terug te halen, helpt vermoeide ploeggenoten omhoog en staat als eerste klaar voor de volgende oefening.

(was getekend nummer15)

Wat overblijft zijn de titels Topscoorder Heerde 4 en De meeste Speelminuten Heerde 4.

Ook hier is er n iemand die huishoud bij Heerde 4, De kleine staat met 28 doelpunten uit 25 wedstrijd boven aan de lijst gevolg door Marvin met 19 en Timon met 8 doelpunten .

Wat speelminuten betref miste Edwin 167 minuten van de 2250 minuten dit seizoen. Goeie tweede was Michel de Groot en nummer drie jawel onze Tonnie Bosch de speler die zo graag gewisseld wil worden maar nooit wordt, waar zou dat aan liggen??In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2022/2023

 
 Totaal  punten 102
Paul de Weerd 102
Marco Roskam 96
Erik Sontag 92
Arjan Hofmeijer 90
Cees Calkhoven 90
Rivaldo van Hees 76
Mark v/d Kuijt 76
Berend Rorije 88
Ronny Stoffer 84
Herman van Diepen 84
Ronald Bierman 80
Wilco Kommer 64
Alex Fibbe 58
Carlo Wensink 50
Dick Rorije 56
Bas Leeuw 44
Dick Bosch 48
Jordan Jans 44
Gert Wijenberg 58
Erik van Velsen 42
Adriaan ter Velde 38
Dennis van Velsen 28
Jan Agterhuis 38
Tonnie Bosch 20
Jonh Stijf 12
Carlo de Wilde 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44