Home Nieuws Archief Nieuws Heerdeveteranen laten 2 dure punten liggen in Wissel

Heerdeveteranen laten 2 dure punten liggen in Wissel


Waar code rood in Nederland het gesprek van de dag weer is, daar is het bij de heerde4veteranen niet anders blessures volgen elkaar in snel tempo op en de rode lijn van hebben we nog elf spelers tot onze beschikking komt heel dicht bij.

Als zondagmorgen de balans wordt opgemaakt blijken er 13 te zijn waarvan er 1 is die nog onzeker is.
Een uur meer slaap voor de ploeg van Dick en Jan, maar toch blijken er spelers over een ander uurwerk te beschikken maar dat ter zijde.

De Start van de wedstrijd is prima voor heerde4veteranen want na 6 minuten is het onze kleine die met een mooie schuiver de 0-1 binnen schiet. Was de blessure golf met 12 spelers nog niet genoeg, nee want in de 14 minuut moet Mark met een lies blessure het veld verlaten.

Wat deze wissel betekende voor de ploeg is moeilijk uit te leggen, met Bas als invaller in de ploeg moet het normaal gesproken nog beter gaan lopen . Maar het lijkt wel of de rest nu een tikje minder doet want we hebben toch Bas. Wissel neemt het spel over en maakt in de 32 minuut de 1-1 of de ploeg niet gewaarschuwd was want 3 minuten later is het zomaar 2-1 .

Als Carlo in zijn eentje en door zijn onverzettelijkheid de 2-2 maakt in de 43 minuut kun je met een 2-2 gaan rusten zou je denken, maar weer gaat het mis op slag van rust komt wissel opnieuw op voorsprong 3-2 .

Een domper van ja welste , want onze spits Arjan moet naar de panda’s of wat kom je allemaal tegen in de dierentuin. Met heel veel tegen zin zoek hij toch maar de douche op . Maar door het uitvallen van Mark zit het Brein met een heus probleem. Jordan is op de weg terug en rammelt op de deur voor een basis plaats, maar voor vandaag is het nog te vroeg. Maar gelukkig hebben we ook spelers die wel komen kijken als ze geblesseerd zijn, één van die spelers is Cees Calkhoven weer terug op het trainingsveld maar nood breekt wet, u raad het al, dus even snel schoenmat gevraagd , maar dat was helemaal geen probleem want Edwin heeft altijd 3 paar bij zich.

Ook veranderd het brein iets aan de posities en het blijkt te werken en het staat beter, toch is het nog wachten tot de65 minuut als Bas de 3-3 maakt.

Heerde wil meer, en is op dat moment de bovenliggende partij in Wissel. De druk wordt opgevoerd en opnieuw is het Edwin in samen werking met Cees en Bas die de 3-4 binnenschiet. De winst ligt voor het oppakken en er komen meer kansen , maar Wissel hanteert de botte bijl , harde overtredingen zijn het wapen van de thuisclub.

Waar de scheidsrechter had moeten fluiten op weer een overtreding laat de scheids doorgaan, uit een hoekschop wordt het cadeautje van de scheids goed afgemaakt of was het een beetje slap verdedigen van Heerde kant 4-4 in 87 minuut. Ja een bittere pil moet even weggeslikt worden 2 punten laten we zo maar achter hier. O ja Jordan ja die Jordan die op de weg terug is heeft nog zijn minuten gemaakt.

Als in de kantine in Heerde de balans wordt opgemaakt blijkt dat we nog mooi boven aan staan, volgende week wacht WWNA de hekkensluiter maar wat zegt dat als we te simpel de doelpunten weggeven ook dan kan je het jezelf weer moeilijk maken . Maar we leren snel hoop ik maar , dus vol vertrouwen op weg naar de drie punten.

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 88
Paul de Weerd 86
Erik Sontag 84
Marco Roskam 80
Berend Rorije 78
Rivaldo van Hees 76
Cees Calkhoven 74
Wilco Kommer 70
Ronny Stoffer 64
Ronald Bierman 62
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 50
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 32
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44