Home Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag

Epe – Heerde een draak van een wedstrijd ondanks een 0-1 winst

Lees meer...

De leeuw is los ,maar Heerde verliest zijn tijger in het doel.


Lees meer...

Heerde4veteranen blaast WWNA van het veld


Lees meer...

Heerdevetearen winnen wel maar de manier waarop !!.

Lees meer...

Bas Leeuw schiet Heerde naar overwinning

Nieuw elan brengt heerde4veteranen een grote overwinning en met een hoofdrol voor Bas Leeuw
in een met 2 – 13 gewonnen wedstrijd

Zondagmorgen het gaat weer beginnen , er is veel gebeurd het afgelopen jaar met de grootste tegenstander die Corona heet.

Zijn er nog elftallen op de zondag? , Heerde 1 en 2 hebben de overstapt gemaakt naar de zaterdag

Een hitte zomer staat ons te wachten hoe zal het gaan, wat nu blijkt dat de hitte wel meevalt maar alles bij elkaar opgeteld blijkt aan het begin van het seizoen dat de VV Heerde op Zondag nog maar over één elftal beschikt . En niet de minste heerde4veteranen al bijna 22 jaar onderweg weg bij de mooiste club op de Veluwe.

Vijf spelers van Heerde 3 die de overstap gemaakt hebben naar de veteranen elftal hebben het gevoel dat zij bij dit elftal op de goeie weg zitten dit seizoen.

En dat hadden ze goed gezien Bas en Arjan opgeleid door ondergetekende wisten dat ze in een goed nest kwamen . in een voetsporen kwamen Carlo, Rene en Rivaldo samen een wel komende versterking voor ons team.

Dan de wedstrijd ,zondagmorgen 08.30 uur aanwezig VVOG uit. Wat een traditie is moet in stand worden gehouden dus de leiding was om 07.15 uur aanwezig om onder genot van een kopje koffie de spelers op de juiste plaats te zetten . Wat opvalt deze morgen dat een groot deel van de vaste waarde ontbreekt deze morgen. Blessures blijken het geval (maar we moeten nog beginnen ) denk dan jammer.

Maar alles bij elkaar komen we toch nog aan 14 spelers die afreizen naar Harderwijk (o ja een enkele speler dacht dat hij tegen AGOVV gespeeld had ) maar dit ter terzijde

Als we aankomen en zien we het elftal , spelers van de oude garde hebben de gevoelens we worden weggespeeld of het wordt een makkie . Nou het laatste is het geval , binnen drie minuten is het Bas Leeuw die de 0-1 binnen schiet . Ondanks die 0-1, is het gevoel wat hebben aan VVOG 11 jonge honden die het er beste van wil maken. Maar na een half uur blijkt dat gevoel ten onrechte de geel/zwarten staan dan al met drie nul voor.

Wat vast staat dat de eerste overwinning een feit is , wel moeten vermelden dat er enkele personen er uitspringen Bas Leeuw met 6 doelpunten zou hij of Arjan dit elftal kunnen geven wat bekende namen als Martin , Andre ,Marvin, ,Edwin en Roel en dan vergeet ik er nog zo veel al denkend aan de beide Boschsjes of Cees ,Gert .Atti , Dik ,Alex Erik, Berend en Gedo spelers van het eerste uur dat wil zeggen al 22 jaar onder weg samen .

Ook de begeleiding ook zij zijn er weer en zo belangrijk Dick , Jan ,Marco ,Jonh , Wilco en vaste scheidrechter Carlo wat een team meerdere teams wouden dat zij zo team hadden , veel succes mannen.

Een nieuw seizoen .

Een nieuwe uitdaging , Heerde4veteranen op zondag

Bij deze wil ik een ieder een sportief seizoen wensen

Een hartelijk welkom aan de nieuwkomers.

Groet nummer 15 en we gaan er voor !!!!!!

Heerde4veteranen zakt voor het eerste examen

Lees meer...

Heerde4veteanen parkeert bus in de voortuin bij S.V. Epe veteranen


Lees meer...

Foto koploper blijft zeker nog een week staan.

Ik verscheurde je foto, was deze week volop in het nieuws door het overlijden van Koos Alberts.
Maar onze foto mag zeker nog een week blijven staan door de winst op Fc Ulu Spor, al zag het daar de eerste helft niet naar uit.

Een rommelig begin door dat we als team echt op de foto moesten en spelers die te laat komen, dit alles had geen positieve inbreng op het spel de eerste helft. De gasten uit Zwolle dicteerde het spel en kregen volop kansen om de wedstrijd voor rust al op slot te gooien.

Heerde was veel slordig en te slap en mocht blij zijn dat pas 3 minuten voor de rust de 0-1 voor de gasten op het bord kwam , zelf kwamen we tot anderhalve mogelijkheid een kop bal van Dick Bosch die net over het doel ging en een paar spelde prikken van Alex en Berend.
De thee was dan ook een prima onderbreking om de boel weer op scherp te krijgen.

Na wat gedoe om een speler bij de gasten lijkt de ploeg uit Zwolle niet bij de les want 2 minuten na rust is het Berend die het laatste tikje mag geven en zo de 1-1 maakt. Heerde staat veel beter duels worden nu gewonnen en het geloof is terug.

Ook bij Cees Calkhoven (goud haantje) want hij is het die binnen drie minuten de twee en de drie n maakt. Heerde krijgt zelf nog meer kansen om de voorsprong uit te breiden maar die streven in schoonheid zullen we maar zeggen. Ulu Spor doet nog wel iets terug een verdwaald afstand schot verdwijnt zomaar in de kruising 3-2. Verder als dit komt de ploeg niet want verdedigend staat  weer als een huis.

Wel zal de ploeg lering moeten trekken uit het slappe begin, want de wedstrijd had zo voor rust al beslist kunnen zijn door de gasten. Volgende week een vrij weekend en dan volgt Noord Veluwe Boys een ploeg waar we nog vier rekeningen hebben open staan, dus hoog tijd wordt dat de drie punten in Heerde blijven, en wie weet staat onze foto er dan nog.  
 
  


Een foto van gemaakt, want!! .

Lees meer...

Nummer 15 man van de wedstrijd

Lees meer...

Heerde4veteranen verliezen, maar er is licht aan de horizon.

Lees meer...

Epe laat niets heel van heerde4veteranen

Lees meer...

Heerde4 veteranen hebben last van een koude start

Lees meer...

Is de derde helft aangebroken bij Heerde4???????????

Lees meer...

Laat Heerde 4 de komende weken zijn ware gezicht zien

Lees meer...

Meer artikelen...

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 108
Paul de Weerd 106
Erik Sontag 104
Marco Roskam 100
Berend Rorije 96
Rivaldo van Hees 92
Cees Calkhoven 90
Wilco Kommer 86
Ronny Stoffer 78
Ronald Bierman 80
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 68
Adriaan ter Velde 52
Mark v/d Kuijt 46
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 36
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44