Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Is de tweede plaats en beker de doelstelling, of wil de ploeg nog meer

Is de tweede plaats en beker de doelstelling, of wil de ploeg nog meer

Een wedstrijd die je als team na twee minuten al verliest . Ja vandaag moest het gebeuren een top wedstrijd in deze klasse. Na lang wikken en wegen staat er een elftal die Groen /wit moet bestrijden.
Alles is doorgenomen de trainingen van afgelopen week als speerpunt voor de opstelling deze week.
Een training die je niet verwacht in de aanloop naar deze wedstrijd heel slap en niet de beleving die je zou verwachten van een team die de zwepen van de competitie wel kent.

Maar ondanks dit is het nog altijd elf tegen elf , en beginnen we met 0-0 . Ook deze wedstrijd wordt vol goeie moed aangevangen . Maar dit gevoel is snel ten einde als Groen /Wit over rechts doorkomt en simpel de 1-0 kan intikken , hoe simpel wil je het hebben . 1-0 achter en het elftal is in twijfel wat moeten we nou . De kater is groot Heerde wou leunen op de 0-0 maar niets is minder waar. Heerde 4 recht de rug en na dat de teleurstelling is verwerkt staat het beter .

In de snelheid van de groen witte boys kan het team van het brein niet mee , maar in balbezit is er nog altijd de klasse die er van afstraalt . Deze klasse maakt het ook mogelijk dat Heerde de mogelijkheden krijgt die het zichzelf voetballend mogelijk maakt, Edwin die een de diepte bal van nummer 15 net langs de tweede paal ziet over gaan. Ook het afstandsschot van Michel de Groot was er n die meer verdiend had . Overwicht voor de thuisclub maar ook mag het zich gelukkig prijzen dat het nog 1-0 is. Heerde staat als elftal en komt beter in de wedstrijd. Maar met een onnodige overtreding van de aanvoerder van Heerde wacht een vrije trap . Deze wordt kinderlijk eenvoudig ingekopt door de kleinste aanvaller van groen /wit 2-0 achter. Het lijkt gedaan maar de rust wordt gehaald met een 2-0 achterstand . En in de rust vallen bekende woorden , van dit geven we tocht wel heel makkelijk weg de 1en 2-0.

Het Brein wisselt Harry Vinke die ondanks de weinige trainingen terug kan zien op een verdienstelijk optreden . Ook de nummer 15 kan naar de kant hij ziet wel in dat snelheid in deze wedstrijd meer geboden is als voetbal kwaliteit.
Heerde 4 begint beter aan de tweede helft dan 45 minuten eerder , er zijn zelf kansen op de2-1 maar het geluk is met de koploper of de klasse er van . Het laat Heerde uitrazen en slaat dan keihard toe 3-0 . Wedstrijd gespeeld maar waar we bang voor waren als brein gebeurd als nog in niet minder dan 15 minuten is het 7-0. Geflatteerd zeggen we maar kijkend naar de uitslagen van Groen/wit heeft dit meer met klasse te maken van de thuisclub .

Eerste echte nederlaag een feit voor Heerde 4, Maar in feite nog niets aan de hand als de KNVB de rechte weg bewandeld dan staan de beide teams gelijk met het aantal verliespunten .
De komende tijd zal Heerde 4 en begeleiding zich moeten presteren als n team die in voor en tegenspoed voor elkaar door het vuur wil gaan, en team belang zoals de aanvoerder van Heerde deze zondag morgen ten toon spreidde door team belang voor persoonlijk belang voor op te stellen.

Ook nog veel ?? wat betref de jaarlijkse traditionele feestavond in december elk jaar weer een hoogte punt in de successtory wat betref uitjes Heerde 4 , laten we hier wel de koploper blijven want als dit minder wordt dan is het snel gebeurd met dit team. De basis voor succes begon bij de faberhal een feestavond bij de familie Slaats in de plaatselijke sporthal . Een avond waar de manager Bronsink nog in de ringen hing en menig vrouw te keer ging op het paard en rekstok (ja toen waren ze nog lenig in het ..) . Een beging van een traditie die we niet moeten vergeten , maar hier komen we snel op terug.

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2022/2023

 
 Totaal  punten 102
Paul de Weerd 102
Marco Roskam 96
Erik Sontag 92
Arjan Hofmeijer 90
Cees Calkhoven 90
Rivaldo van Hees 76
Mark v/d Kuijt 76
Berend Rorije 88
Ronny Stoffer 84
Herman van Diepen 84
Ronald Bierman 80
Wilco Kommer 64
Alex Fibbe 58
Carlo Wensink 50
Dick Rorije 56
Bas Leeuw 44
Dick Bosch 48
Jordan Jans 44
Gert Wijenberg 58
Erik van Velsen 42
Adriaan ter Velde 38
Dennis van Velsen 28
Jan Agterhuis 38
Tonnie Bosch 20
Jonh Stijf 12
Carlo de Wilde 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44