Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Heerde 4 steelt punt van TKA

Heerde 4 steelt punt van TKA

Op een koude zondagmorgen op sportpark molenbeek was het deze zondag Heerde 4 tegen TKA . Veel spelers hadden al een zwaar weekend achter de rug , vrijdagavond de uitnodiging van AUTO SCHADEBEDRIJF BERGHORST hier is de spelers groep goed vertegenwoordig  en kan men terug zien op een zeer geslaagde avond . Onze dank gaat dan ook uit naar Wilbert en Rene en die de zaken weer prima voor elkaar hadden, mochten ze weer wat organiseren wij zijn er bij. Dan hadden we ook nog het oktober feest hier was ook een deel van Heerde 4 aanwezig  grote glazen bier en veel plezier.
 
Ja met deze achtergrond informatie is het snel duidelijk dat Heerde 4 een draak van een eerste helft speelt  TKA weet niet wat hen overkomt en krijgt kans op kans maar de beste man bij Heerde 4 is de doelman GEDO BERGHORST hij is het  hoogst persoonlijk die Heerde 4 in leven houd de ene redding nog mooie dan de andere . Maar in de 28 minuut is het dan 0-1 opnieuw slordig balverlies waarvan TKA goed gebruik van maakt  . Heerde wil maar n ding de rust halen met deze achterstand want 0-6 had zeker niet misstaan de eerste helft . De thee is bitter en wordt nog bitterder als het Brein de wissels doorvoert.  De tweede helft  moet de thuisclub  verder zonder haar spelmaker en drie keer  op rij speler van de week Edwin , Het brein neemt deze beslissing om iets te bewerk stellen en de rest van het elftal even waker te schudden.  Vol goeie moed en verbazing gaan de spelers weer richting de tweede helft , ja nu zullen er andere spelers moeten opstaan om de bekende kar te trekken. Maar koud in de tweede helft  is het TKA die alle goeie wil aan fladderen kopt door de 0-2 simpel binnen te koppen .

0-2 achter in een wedstrijd waar je geen schijn van kans hebt , maar de 0-2 geeft Heerde een gevoel van we gaan er voor want slechter als dit kan niet . Heerde 4 vecht en komt met de minuut beter in haar spel, duels worden eindelijk gewonnen en als invaller Harry Vinke de 1-2 op het bord schiet  kantelt de wedstrijd . Het geloof op een punt is terug en iedereen kan een stapje extra doen alleen de tijd speelt in het nadeel van de thuisclub. De prima scheidrechter geeft aan nog drie minuten maar Heerde geloofd in een doelpunt   en alle ballen gaan richting de zestien en hopen dat hij een keer goed valt. Laatste hoekschop van de wedstrijden en bijna alle spelers in de zestien pompen of verzuipen Heerde is scherp (beetje laat)  maar als Dick Bosch hooguit boven iedereen uitkomt en de bal perfect binnen kopt  is het nog 2-2 een gestolen punt op basis van de eerste helft . De tweede helft mag Heerde 4 zichzelf een compliment geven, karakter zoals de ploeg zich heeft hervonden . Ook heeft de ploeg zijn ware gezicht getoond door een punt te pakken in een gedenk waardige wedstijd.

Zaterdag wacht het Heerde 4 15 jaar  feest, ook iets om naar uit te kijken en op voorhand een feest die het team verdient na 15 jaar een spil te zijn binnen de vereniging Heerde.
AANVANG 17.00 uur

Speler van de Week,


Doelpunten,In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 88
Paul de Weerd 86
Erik Sontag 84
Marco Roskam 80
Berend Rorije 78
Rivaldo van Hees 76
Cees Calkhoven 74
Wilco Kommer 70
Ronny Stoffer 64
Ronald Bierman 62
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 50
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 32
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44