Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Het harde werken niet beloont voor Heerde 4

Het harde werken niet beloont voor Heerde 4

 

Op voorhand was dit al een wedstrijd die als lastig werd beschouwd . En als je dan om half negen met net 11 spelers staat, ja wat wil je dan. Je eerste spits missen is een gemis maar als je tweede en derde ook niet beschikbaar zijn wordt het wel heel moeilijk. Maar gelukkig heeft Veessen een nog ouderwetse medicijn man of vrouw (Chantal) waardoor het Brein iets meer lucht geeft. Haar medicijn heeft ..verricht .


Maar ondanks dit alles begint Heerde 4 erg slordig aan de wedstrijd en mag van geluk spreken dat het 0-0 blijft . Maar met het verstrijken van de tijd staat het beter en komen er kleine kansen voor Heerde 4 . Het geloof in een resultaat groeit , en als Edwin in de 25 minuut de 0-1 binnen werkt lijkt alles mogelijk. Maar de thuisclub raakt niet in paniek en schakelt een tandje bij. Twee voorzetten worden weggewerkt maar bij de derde moet de verdediging het antwoord schuldig blijven 1-1. Maar vier minuten na de nul n is te snel. Want de thuisclub ruikt bloed en wil meer. Maar net als in thuiswedstrijd is het geen geoliede machine ook zij kunnen het een Heerde 4 wat 30 procent mist door de spitsen die er niet zijn erg moeilijk te maken.
Maar hier schuilt ook het gewaar, Heerde 4 denkt meer te kunnen. En heel kort voor rust, vrije bal Heerde 4 en een onoplettendheid in de bezetting is het na balverlies. Een vlijmscherpe counter  van de thuisclub die net voor de thee 2-1 maakt  . O ja bijna vergeten de handsbal op 0-1 van Robur, maar de scheids van vandaag zag het wel , wat hij ook toegaf. Maar met rood/wit bloed in zijn aderen beslist hij anders. Jammer want de heer van Beek was verder geen enkele blaam schuldig . Maar nu achteraf wel een thuisfluiter, jammer hij had dit niet nodig . Maar laten we eerlijk zijn waar gebeurd het niet op zondag morgen.


Rust 2-1 achter, ja roeien met riemen die we hebben al zat Ellen nog wel op de bank naast Marvin . Maar ja  Robur had twee trainingen gewijd aan Marvin de nummer 10 van Heerde 4 . Dus kun je zijn eega ook niet voor de leeuwen gooien, hoe graag de jongen honden van Robur dit wel hadden gewild. Nee Heerde 4 toont karakter zoals het al heel de competitie doet , de mouwen opstropen en af en toe een schop uit delen en gaan voor een goed resultaat .
De thee geeft n wijziging , speler van de week van vorige week Cees Calkhoven neemt de plek in van Berend, ook dat is Heerde 4 de enne week speler van de week en de volgende week langs de kant.  Wat het spelbeeld betref is het niet zoveel anders,  Heerde 4 leunt op haar verdediging en wacht op bevliegingen van Edwin en Timon . Ook verdedigend geeft Heerde 4 weinig weg maar met het verstrijken van de tijd worden de kansen om een punt te pakken minder. Wel een compliment aan het team dat 90 minuten niet kansloos is  tegen een tegenstander die zeker meedoet om het kampioenschap .


2-1 verlies , ja de eerste nederlaag is een feit maar n die verklaarbaar is, En realistisch gezien niet eens zo gek. Laten we dit jaar afsluiten met ondanks deze nederlaag een goed gevoel. We zijn zeker geen grijze muis in deze competitie en een ieder let wel met Heerde 4 en altijd zal er rekening worden gehouden . zoals oud manager Dick Bronsink altijd spraak.


Bij deze wil de selectie Dick en Margreet van harte feliciteren met hun 40 jarige trouwdag op 19 december .
Op naar 2016 en bij deze bedankt dat ik u de ook het afgelopen jaar weer het wel en we van Heerde 4 mocht vertellen . Soms een traan en streng maar altijd vanuit het hart , bij deze en we zien elkaar. 

Was getekend, De verslaggever van Heerde 4 .

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2022/2023

 
 Totaal  punten 102
Paul de Weerd 102
Marco Roskam 96
Erik Sontag 92
Arjan Hofmeijer 90
Cees Calkhoven 90
Rivaldo van Hees 76
Mark v/d Kuijt 76
Berend Rorije 88
Ronny Stoffer 84
Herman van Diepen 84
Ronald Bierman 80
Wilco Kommer 64
Alex Fibbe 58
Carlo Wensink 50
Dick Rorije 56
Bas Leeuw 44
Dick Bosch 48
Jordan Jans 44
Gert Wijenberg 58
Erik van Velsen 42
Adriaan ter Velde 38
Dennis van Velsen 28
Jan Agterhuis 38
Tonnie Bosch 20
Jonh Stijf 12
Carlo de Wilde 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44