Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Heerde 4 vergeet te winnen

Heerde 4 vergeet te winnen

Op de eerste speeldag van een nieuw seizoen is Heerde 4 er niet in geslaagd om de drie punten mee naar huis te nemen . De uitwedstrijd bij WSV 9 eindigde in  2-2  een resultaat waar beide ploegen tevreden mee kunnen zijn . Heerde 4 begon goed aan de wedstrijd en komt via Arjan Kers op een 0-1 voorsprong . WSV 9  mag hier heel blij mee zijn want het had ook zomaar 0-3 kunnen staan als Heerde 4 de 100% kansen beter had afgemaakt . Dit gebeurd niet en laat WSV 9 in de wedstrijd komen. De 1-1 ruststand is dan ook het resultaat.

De tweede helft begint voor Heerde 4 met een tegenvaller als Arjan met een dikke enkel achter moet blijven in de kleedkamer. WSV 9 begint een stuk beter aan de tweede helft en komt al snel op een 2-1 voorsprong . Heerde 4 wankelt en mocht blij zijn dat het zo blijft . Maar met het inbrengen van de beide Boschjes  Ton en Dick komt er meer voetbal in en gaat Heerde 4 op zoek naar de gelijkmaker. Het is Edwin die de zestien opzoek en binnen de lijnen wordt neergehaald, de goed leidende  scheidrechter is onverbiddelijk en geeft terecht een strafschop deze wordt prima binnen gewerkt door man van de wedstrijd Edwin 2-2 . Een punt is mooi en beide ploegen kunnen tevreden zijn. Al had de linksbuiten van Heerde 4 in de laatste seconde de drie punten voor het oprapen maar zijn inzet belande tegen de paal of lat .Wat dit punt waard is in de eerste uitwedstrijd zal in het verloopt van de competitie blijken.