Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Is de derde helft aangebroken bij Heerde4???????????

Is de derde helft aangebroken bij Heerde4???????????


Je zou het denken van wel na de 0 -5 nederlaag in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Victoria Boys en de derde nederlaag op rij
 en voor het eerst geen man van de wedstrijd kunnen kiezen die een doelpunt heeft gemaakt. Ja wie dan, nou ik weet het wel onze materiaal man Marco , hij was het die om 08,00 uur al op het veld stond om onz mooie eerste veld blad vrij te maken en niet alleen voor ons maar ook voor ons vlaggeschip Heerde 1 die ook vijf klapper had maar wel in ons voordeel 5-2 Bedank Marco


Ja 16 jaar onderweg met dit elftal , maar dit nog niet meegemaakt  ja al jaren over gesproken het komt een keer,  ja ik hoor het hoor nog de wijze woorden van de manager Dick Bronsink. ( Paul het komt een keer de andere kant van de medaille). Maar is dit nu het geval?? nee ik wil er niet aan, nog te veel klasse in de ploeg zonder namen te noemen , want die spelers die er op zondag en zeker op  donderdag staan doen er alles voor om een goed resultaat neer te zetten.    

Maar nu de naam Bronsink is gevallen wil ik bij deze Dick en zeker Margreet heel veel sterkte toewensen in voor hun moeilijke tijd maar ook hier komen ze weer sterker uit en staan ze als voorbeeld voor Heerde 4. Nee nog lang geen derde helft, al zal winnen van een wedstrijd niet meer zo eenvoudig zijn als de afgelopen 16 jaar.

In moeilijke tijden een team vormen is het motto voor Heerde 4 op dit moment, terug kijkend op de avond bij Jan en Louisa ja deze avond was en is een houvast voor Heerde 4 . Gezelligheid op het juiste moment en nieuwe ideen voor een uitje kwamen deze avond ter sprake. Dus een zeer geslaagde avond. Vraag het maar aan Hennie , Klaasje en Dineke  zij willen voor zaterdag 24 juni en zondag 25 juni de NS trein regelen voor een tripje naar het zuiden van ons land. En ook niet te vergeten de jaarlijkse feestavond waar ik  nu al  kan zeggen dat de bus niet hoeft te worden betaald mochten we hier meer weg gaan , en zeker niet te vergeten onze Heerde 4 lotto waar Edwin dit weekend weer is mee gestart, klasse kleine je doet het maar weer top!!!
  


Nee Heerde 4 is niet dood en de derde helft is nog lang niet aangebroken, nieuwe wedstrijd kleding , nieuwe tassen en nieuwe trainingspakken. Harry en Geri bedank voor jaren lang het vertrouwen in Heerde 4 en ook Cees die weer wanneer hij aan de beurt is zijn waarde voor het team voor zijn rekening neemt, binnenkort komt het Brien hier op terug.

Nee het is nog lang niet mooi geweest, al zal wel een ieder in de spiegel moeten kijken en voor zichzelf moeten afwegen doe ik wel genoeg voor het team en wil ik nog deel uit maken van dit team, nee trainen op donderdag is voor te veel spelers moeilijk maar ik zeg als je kunt is het o mooi of niet Jan.een leider met de meeste kruisjes.

Het is nog lang niet mooi geweest voor Heerde 4 ,

Bedank maar weer

Nummer 15

Op naar een nieuwe wedstijd en  weer een geweldig uitje of feestje     

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 108
Paul de Weerd 106
Erik Sontag 104
Marco Roskam 100
Berend Rorije 96
Rivaldo van Hees 92
Cees Calkhoven 90
Wilco Kommer 86
Ronny Stoffer 78
Ronald Bierman 80
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 68
Adriaan ter Velde 52
Mark v/d Kuijt 46
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 36
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44