Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Heerdevetearen winnen wel maar de manier waarop !!.

Heerdevetearen winnen wel maar de manier waarop !!.

Bloed zweet en tranen moet het verhaal zijn met name de eerste helft kans op kans, ondanks het doelpunt in de de tweede minuut.

Was het vorige week Rinaldo die de ban brak nu was het uit een prima hoekschop iemand minder dan Arjan Hofmeijer die binnen gekopt, 0-1 voorsprong . Maar als we het licht er op laten schijnen had het na 10 minuten ook al wel 0-3 moeten zijn.
Maar de wet in het voetbal is waar je zelf niet …… is het in de 24 minuut raak voor de thuisclub een misverstand in de verdediging zorgt voor de gelijkmaker. Geheel tegen de verhouden in maar het is zo.

Dit is niet de enige tegenslag want kort daarna moet de doelman Gedo na een onbesuisde actie van thuisclub het veld verlaten . Een grote aderlating voor de ploeg want hoe nu verder.
Gelukkig hebben is er een Tonnie Boschs die van alle marketen thuis is en zijn geel/zwarte shirt om kan wisselen voor een groene zo als een onze doelman bepaalt .Reaal ruikt bloed want als je de vaste doelman moet inwisselen is dit niet goed. Maar de geel/zwarten zullen verder moeten , en het Rik Dekker die op een mooie manier de 1-2 binnenwerk.

Veel plezier van de voorsprong hebben de gel/zwarten niet want in de 30 minuut komt de thuisclub op 2-2 en dit is ook gelijk de ruststand . De thee is bitter want hoe kan het zijn dat het niet 0-3 of 0-4 binnen 10 a 15 minuten is . Maar de werkelijkheid is anders 2-2 .


Het is aan de leiding om hier mee om te gaan, zij voeren enkele wisselingen door en vol goeie moed en iedereen na een aanwijzing van de aanvoerder, dat de neuzen de zelfde kant op moeten wijzen. Laten we beginnen om iedereen op zijn waarde en achtergrond te respecteren zo iets heet voetbal wijsheid.

Bij deze nog even het leeftijdsverschil binnen het team is groot maar ook het besef binnen de groep wat een aantal spelers hebben neergezet voor de VV Heerde als eerste elftal speler zal ook onder ogen moeten worden gezien, al is het alleen maar om het team er beter van te maken. Ook dit moeten we samen in goeie banen leiden, samen de mix vinden zal moeten en willen resultaat dan zal het moeten .

De tweede helft alle koppen delfde kant op en dit lijkt te werken , de geel/zwarten kunnen de druk er op houden en dit moet resultaat op leveren. Mooie pogingen van nummer 15 en Dominique lijden tot niets , maar het wachten word beloond in de 81 minuut is het Carlo Wensink die als een genadige spits zichzelf vrij speelt en genadig hard uithaalt in de linker bovenhoek . 2-3 wedstrijd is gespeeld dat Rik in de 86 minuut de 2-4 binnen schiet wil niks afdoen aan man van de wedstijd Carlo . Een goed begin van het seizoen de beker drie maal winst overtuigend ,vandaag winst maar …. Zoals het nu lijkt dat we even aan elkaar moeten wennen in de wedstrijd en op de trainingen ook hier is er nog veel te verbeteren willen samen voor de dubbel gaan toch . En geloof deze oude journalist wel , al heeft deze mij een beetje laten zitten ondanks het mooie artikel in het NRC handels blad ja het landelijke dagblad. Ook dit is heerde4veteranen.

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 108
Paul de Weerd 106
Erik Sontag 104
Marco Roskam 100
Berend Rorije 96
Rivaldo van Hees 92
Cees Calkhoven 90
Wilco Kommer 86
Ronny Stoffer 78
Ronald Bierman 80
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 68
Adriaan ter Velde 52
Mark v/d Kuijt 46
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 36
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44