Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen De leeuw is los ,maar Heerde verliest zijn tijger in het doel.

De leeuw is los ,maar Heerde verliest zijn tijger in het doel.

Bijna 10 jaar was het wachten op een nieuw weerzien met Vaassen. Maar vandaag stonden ze weer aan de aftrap. Dit maal onder heel aparte omstandigheden de QR code was een veel gehoord woord in Vaassen.

Heerde is scherp en binnen 25 minuten is het 0 - 3 . Het is de spits van de geel/zwarten Arjan Hofmeijer die al snel duidelijk maakt dat de drie punten mee gaan naar Heerde, ja hier voor staat hij, en ook zo bedacht door het brein. Maar zoals vandaag is hij de spits met  zijn goals die we graag zien.

Vaassen krijgt een cadeautje van Heerde en denkt terug te komen in de wedstrijd 1-3

Maar niets is minder waar, want de Leeuw is los. Zwoegend en slepend zoals we de kleine Leeuw kennen neemt hij Heerde bij de hand met 3 doelpunten voor de rust mag hij de bal al meenemen.

1 -6 bij de thee met nog doelpunten van Arjan en Mark, waarbij die van Mark er 1 was uit het boekje.
De tweede helft is er 1 met twee gezichten allereerst het uitvallen van doelman Gedo zoals het er nu uitziet voor lange tijd niet meer tussen de palen, een grote tegenvaller voor het team.

Het positieve nieuws is dat Cees na 406 dagen weer terug is met een doelpunt ,ook Cees kende een moeilijke periode ,maar dit doelpunt moet als doping voelen. Verder kan deze wedstrijd afgedaan worden met nog 2 doelpunten van Bas. En dat de ploeg vergeet om dubbel cijfers te halen, hierbij was het persoonlijk belang belangrijker dan team belang. Maar ja met 1-9 waar praat je over.