Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Epe – Heerde een draak van een wedstrijd ondanks een 0-1 winst

Epe – Heerde een draak van een wedstrijd ondanks een 0-1 winst

Ja we mogen weer, ook deze morgen op zondagmorgen na de lockdown van afgelopen weken kunnen we weer voetballen .

Epe uit staat op het programma om mee te beginnen een zware pot. Ook deze morgen want bij het omkleden blijkt dat de tas nog in Heerde te staan .

Een grote fout ,dit hangt af van winst en verlies , maar voor de verantwoordelijke was het te hopen op winst .

Heerde lijkt ondanks geen warming -up beter aan de wedstrijd te beginnen als Epe . Onze spits Arjan weet na goeie aanvallen niet het net vinden .Ook de Leeuw is los maar weet niet wat hij met zijn vrijheid moet doen. Als een jonge Leeuw werkt hij een slag in de rondte en de schoten op doel blijken losse flodders. Nee het loopt niet bij Heerde .

Men mag van geluk speken dat het voor rust niet 1-0 wordt , in een counter wordt de verdediging verrast maar de paal brengt redding .

Ook is het nog Herma van Diepen de doelman die deze morgen voor een aanzienlijk bedrag is gecontacteerd voor de laatste 8 wedstrijden ,hij is het die met een mooie redding de nul op het bord houdt , en zo zijn waarde voor het team bewijst zolang onze vaste en al jaren lang betrouwbare doelman Gedo Berghorst vervangt . Eigenlijk te veel geld wat deze transfer koste, maar met meerdere reddingen komt het wel weer goed, de panter over de bult uit Wezep.

Ja rust , dan is het aan de begeleiding , wat kunnen ze doen om het om te draaien , inmiddels is bekend dat KCVO is afgelast dus, elke uitslag die geen drie punten op zou leveren is einde kampioenschap .Dus voor de begeleiding de zware taak om wisselingen door te voeren die voor de ommekeer zouden moeten zorgen . En niet de minsten 3 spelers die goed in de wedstrijd zaten moeten plaats maken voor de drie punten , ja willen na 2012 toch weer kampioen worden!!! Daar voor is het spelletje tocht voor bedoeld . De derde helft is zo mooi als wint . De tweede helft begint Heerde dan ook prima voetbal door met routinier Alex Fibbe die de taak krijgt om het middenveld met rust en voetbal onder controle te krijgen. Ook klusjesman Rik mag nog in het veld komen, vier weken klussen en geen tijd om af te melden. Had even gebeld en hij een heel klus team gehad maar dit ter zijde.

Die Rik had zijn inval beurt heel veel glans kunnen geven door binnen twee minuten uit een mooie aanval binnen te leggen. Maar ja we weten klussen en niet trainen gaat niet samen . Daar zijn er maar een paar van in de historie van heerde4veteanen Martin en Andere de toppers van wel eer.

De wedstrijd kabelt voort en een 0-0 lijkt in de maakt . Maar met een Leeuw die zinder weg tot een Leeuwtje terug valt lijkt het gespeelt.

Maar een Leeuw is dodelijk, zoals we weten ,en het is dan ook 7 minuten voor tijd als de Leeuw een tijger wordt vanaf het middenveld komt hij door en met eindelijk een prima voorzet is Arjan die weet binnen te werken 0-1 . Binnen lijken de drie punten maar o niets is minder waar . Op nieuw is dan Herman van Diepen die de drie punten binnen boord houdt , in dat mag ook gezegd worden met laatste man Dik van Putten die voor de brood nodige rust zorgde .

Al met al een gestolen overwinning maar wie praat daar nog over na de kampioen, s wedstrijd

Gr 15In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 88
Paul de Weerd 86
Erik Sontag 84
Marco Roskam 80
Berend Rorije 78
Rivaldo van Hees 76
Cees Calkhoven 74
Wilco Kommer 70
Ronny Stoffer 64
Ronald Bierman 62
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 50
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 32
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44