Home

Lexie, draagt titel op aan Theo Bos Speler van de maand januari

Spandoek Theo Bos

speler van de maand januari , LEXIE

Lexie is speler van de maand januari geworden, een titel die hij graag anders had gezien. Maar zeker zal opdragen aan Theo Bos ……………..Waar hebben we het dan nog over ,  Maar deze titel heeft zoveel waarde,  dit mag hij zeker niet onderschatten.  Dit zou de jonge gaarde zeker wakker moeten schudden.

Ook deze zondag morgen weer , waar de vijftigers al voor acht uur aanwezig waren daar zijn de jonge helden om drie uur nog niet in geen velden of wegen te zien . Ondanks deze afwezigheden zijn er nog elf spelers  die de strijd aan willen gaan. Bij deze elf is nog wel onze vaste supporter Jan die ondanks dat hij afgelopen donderdag bijna alle spieren afscheurde het toch probeerde en met succes want met drie doelpunten was hij van grote waarde voor het team van Lexie.  24 mei deze dag komt zeker in het geheugen van de webmaster maar dat is bijzaak.

 Enkele spelers hebben privilegies maar deze spelers maken dat ook elke wedstrijd weer waar , de rest zal moeten komen trainen en laten zien dat ze van dezelfde waarde zijn als deze twee spelers want laten we eerlijk zijn de kwaliteiten van Martin en Andre staan nooit ter discussie. Dit is zo en zal altijd zo blijven. 

Ik vindt het jammer dat ik als speler, leider en webmaster zo kritisch moet zijn maar als  we verder willen dan is deze duidelijkheid genootzaak. Ondanks weer een geweldige training deze zondagmorgen die weer het ongelijk van de thuisblijvers weergeven.

Al zou nummer vijftien er goed aan doen om per direct te stoppen want op je hoogte punt stoppen  is mooi . Eén foutje en sleuren en verdedigen over het veld plus zeker 6 doelpunten waar er vier van waren waar je je vingers bij aflikt. Stoppen op je hoogte punt  is mooi maar dit is veel mooier mekkeren en zeiken over de gasten die niet zijn. En dan ook nog een kern van waarheid aanstippen.

 Tot slot  volgende week Epe Thuis , maar gezien de weersomstandigheden zal dit niet doorgaan. Ook hier heeft de manager een aandeel,  zelf niet aanwezig volgende week door een familie uitje die we hem zeker niet mogen onthouden maar wel zorgen dat het min 15 is jawel min 15 hoe is het mogelijk . Dan wordt het voor zondag nummer 15 traint bij min 15,  vindt mooi met de woorden van Harry te spreken.

Lexie het is je gegund

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 100
Paul de Weerd 98
Erik Sontag 96
Marco Roskam 92
Berend Rorije 90
Rivaldo van Hees 86
Cees Calkhoven 86
Wilco Kommer 80
Ronny Stoffer 76
Ronald Bierman 74
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 60
Adriaan ter Velde 48
Mark v/d Kuijt 42
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44