Home Nieuws Archief Nieuws Florijn Bronsink training

Florijn Bronsink training

Min 15 was het zondagmorgen 5 februari , zouden we dat nog meemaken is het eerste gevoel als nummer 15 om 07.30 richting molenbeek fiets. Twee kilometer maar het leek wel een etappe van de elf steden tocht met als einddoel de Bonkevaart, maar niets is minder waar veldweg 5 ofwel sportpark molenbeek is het einddoel is van nummer 15 .

Daar aangekomen is jawel ijsmeester Leon van de partij om de liefhebbers de juiste richting te wijzen richting de koffie . Helaas is dit snel gebeurd want waar de senioren van Heerde 3 en 4 de weg snel hadden gevonden daar was 1 en 2 de richting al snel kwijt zij hadden ijs vrij gekregen van hun trainer!!!!!!. Een omgekeerde wereld zoals de webmaster weergeeft , maar als je dan als senior van het trainingsveld afstapt dan weet je dat hier ook andere elftallen actief hadden moeten zijn.

Afwezig ja, dat was gesprek deze morgen de manager van Heerde 4 Dick Bronsink was in Limburg om een lang weekend van zijn verdiende rust te genieten. Ondanks dat niemand wist als hij en zijn familie vrijdag goed is aangekomen in de sneeuwstorm, liet hij wel een teken van leven achter in de welbekende kast van Heerde 4, er stond een fles florijn brandedewijn ter beschikking van Heerde 4 ook aan glazen had hij gedacht . Dit is Heerde 4 als de kat van huis is ??? .

Maar goed zorgen..... voor de spelers die Heerde 4 in leven houden is de eerste taak van de manager Dick Bronsink . Ondanks deze taak ook nu weer geen jonge honden van Heerde 4 , jammer maar webmaster blijft zeuren om ze zover te krijgen, al wordt de inhoudt van de bekende fles wel wel minder .

Ondanks min 15 en een manager in bubbelbad van +/- 40 graden is het een training die er wezen mag vijf tegen vier maar ondanks dit verschil was het spannend tot de laatste minuut . Het is de ploeg van Bennie Tuin die de grootste afname had bij de florijn fles, of was het doping ? Dit had de ploeg zeker nodig want als de tegenstander over een speler meer en honderd kilo meer beschikt, dan is deze florijn doping een verwelkomende versterking . Terecht is deze doping geen winnaar , maar waar in een veld van achttien twee spelers wegblijven is de grootste winnaar Heerde 4 ondanks Lexie die een wereld reis maakte naar Utrecht en daar Dinneke en Marco tegen kwamen die de weg ofwel de rails kwijtwaren en na uren rondreisden eindelijk  weer bij de auto aan kwamen in Wezep . Maar in de wandelgangen gaan verhalen over het bezoeken van de kamasutrabeurs te Utrecht of waren ze echt de weg kwijt, dat laatste zullen we maar aannemen want twee spelers onderweg in Utrecht is te veel van het goede.

 

Ook respect voor Gedo Berghorst die zijn verjaardag samen wilden vieren met het team en daarbij zijn broertje Martin en speler Andre in deze vreugde wilde laten delen in de kantine van de v.v. Heerde, dus al met al een manager die van een welverdiende vakantie geniet en met de geblesseerde als Dick Jan en Harry die zeker het wel en wee bijhouden van Heerde 4 op een geslaagde zondag kan terug kijken. Wat betref de supporters van Heerde 4, waren zij samen met lexie en Marco ook het spoor ook bijster????

 

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 92
Paul de Weerd 90
Erik Sontag 88
Marco Roskam 84
Berend Rorije 82
Rivaldo van Hees 78
Cees Calkhoven 78
Wilco Kommer 72
Ronny Stoffer 68
Ronald Bierman 66
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 52
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44