Home Nieuws Archief Nieuws

Tweeënveertig jaar Martin Berghorst

Deze week was het zover de verjaardag van de paling die 42 jaar werd, geen mijlpaal zoals we die  bij veel spelers van Heerde 4 wel zien ,maar wel een mijlpaal die deze paling bereikt. Clubs als Feyenoord, Epe of Heerde en vooral Heerde 4 zijn hoogte punten voor Martin. Vijventwintig of meer doelpunten, het maakt voor Martin niet uit. Ook dit seizoen is Martin op dreef topscorer van Heerde 4 dit lopende seizoen.

Trainen, Jawel trainen dit is voor onze Martin een vies woord, want waren er trainers die Martin wilden geloven dat een training ook goed was voor de paling. Maar daar was het snel gedaan met deze trainer, het zijn daarom ook de woorden van de manager die Martin van het trainen afhoud. Klassenjustitie zoals we de wandel gangen horen maar dit is een uitspraak die op gronden van juistheid niet op waarheid berust. Want een paling in vorm maakt elk elftal kampioen zonder daar bij iemand of begeleiding te kort in te doen.

Training ook deze morgen weer, om 09,45 uur is het tellen voor de manager waar vorige week nog 12 spelers het veld of wel het sportpark molenbeek vonden daar is het deze zondag wel iets mager. Tien spelers hadden de moeite genomen om de training te bezoeken. Tien spelers met de juiste instelling , dit maal geen doping zoals vorige week maar met supporters als Bennie Tuin , Jan Bosman  en Dick Bosch als support  langs de lijn. Dus met twee afzeggingen toch nog een geslaagde training voor Heerde 4 die klaar lijkt voor de competitie.

En met Kermit  de kikker die de laatste training zijn opwachting maakt binnen de selectie van Heerde 4. Wie deze creatie van Kermit de kikker  te goed komt zullen we niet openbaar maken , voor meer informatie kunt u terecht bij Ton Bosch een volle neef van Kermet de Kikker . Wel kunt hier terecht  voor meer privé beelden van Kermit  klik hier. Wat betref de training deze morgen kunnen we helder zijn , drie partijen  met één winnaar . De eerste partij is het Fibbe boys die na een 0-2 achterstand verdiend wint met 6-3 .

Partij twee is aftasten en wachten op de fouten van de tegenstander er word nog van kleur veranderd wat betref de ballen maar ook dit mag niet baten al heeft nummer 15 de winst voor het oprapen ,maar helaas voor hem is het net niet 0-0 . De derde partij moet uitsluitsel geven wie de winnaar is deze morgen . Na het bekende signaal van we beginnen met nul nul  van Bennie is de partij los . Het is één ploeg  die laat zien wat het wil , maar onder leiding van Kermit Bosch/van Putten countert de ploeg naar een verdiende 0-5 overwinning op de ploeg van Fibbe.  Hierbij moet worden aangemerkt  dat  Guidetti  Klouth wel erg belangrijk was de laatste 20 minuten.

Na deze partijen is het nog niet gedaan de derde helft , waar de één nog bij moet komen van de teleurstelling en daarbij vergeet dat een ander hier niets aan kan doen als je verliest ( sorry Margreet maar aan verliezen wen je noot aan xxx)  daar is een ander  in de ban van Kermit  de Bronsink kikker. Zondag opnieuw geen wedstrijd , maar wel Carnaval in Nederland , het zou tocht mooi zijn als we  dan de echte KERMIT de KIKKER , Bizon en Kit , Opa, postduifje, Altobelli  , Paling en Dennie Christian in echte hoedanigheid  tegenkomen op het trainingsveld??

Ook de schutterij party loopt als een trein voorals nog één afmelding dus ook hier volle bak . Mooi manen en supporters laat elke training zo zijn als deze morgen allen met een andere winnaar!!!  Van Harte deze morgen Erik, Dennis, Marco ,  Tonnie en Dick.              

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 92
Paul de Weerd 90
Erik Sontag 88
Marco Roskam 84
Berend Rorije 82
Rivaldo van Hees 78
Cees Calkhoven 78
Wilco Kommer 72
Ronny Stoffer 68
Ronald Bierman 66
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 52
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44