Home Nieuws Archief Nieuws Van Putten/Hegen doorbreken hegemonie Tuin/Fibbe in de trainingen

Van Putten/Hegen doorbreken hegemonie Tuin/Fibbe in de trainingen

Naakt schilderen? of naakt schilderen ? zal je Dakkapel maar wijzen.

Daar waar het stuivertje wisselen is wie gaat er met de winst vandoor op de training en dit een zekerheid is wat betref de uitslag. Daar is het deze zondag morgen geheel anders .

Waar het tweede elftal het laat afweten om een mooie training met het gehele elftal af te werken . Daar zijn het de zes mannen van René de Weerd die de moeite hebben genomen om het trainingsveld te bezoeken. Veel te mager als je de ambitie uitspreek om in de toekomst hoger op te komen. Er zijn spiegels om in te kijken, het is dan ook aan de spelers van Heerde 2 om daar in te kijken en zichzelf af te vragen waarom speel ik in het tweede.

Het is deze morgen dan ook een mix van Heerde 2 en 4 met dien verstande dat het de Weerd gehalte wel erg hoog was deze morgen . Het zijn Jeffrey, Jeroen , René en Paul die deze morgen samen met Atie , Gert , Corstiaan , Dick en Andre een team vormen . De eerste partij is het team de Weerd die aan het langste eind trek 4-1.

Maar dit wil nog niets zeggen, partij twee zal meer duidelijkheid moeten geven. Team Tuin /Fibbe laat zich zien en binnen tien minuten komen ze op een twee nul voorsprong . Team Weerd dringt aan en als Jeffrey jawel de weerd een mooie aanval afwerkt en de 2-1 binnen schiet is alles weer mogelijk . De tijd tik in het voordeel voor Tuin/Fibbe maar enkele minuten voor tijd is nummer 15 genaamd de Weerd die voor de 2-2 laat aan tekenen .

De laatste partij is alles of niets voor het Team Tuin/Fibbe dat het niets werd heeft zeker te maken met de verdediging van Team de Weerd het is Dick van Putten en Andre Hegen die samen met Jeroen de zaken goed voormekaar hebben. Lange tijd lijkt de wedstrijd op een gelijk spel af te gaan, maar als een driehoek Weijenberg, weerd 15 en weerd René voor de één nul gaat lijkt het gedaan.

Hierna is wachten op de twee nul en ook die komt als Corstiaan een aanval opzet en met een mooie breedte bal Atie vrij voor de goal zet de inzet wordt in eerste instantie gekeerd maar in de rebound is nummer 15 die slim de 2-0 binnen schiet. Twee overwinningen zijn dan een feit , team de Weerd kan terug zien op een mooie zondag morgen en zadelt het team Tuin/Fibbe op met een nare nasmaak. Al hebben zij dit zeker niet verdient want waar zij elke training aanwezig zijn daar mogen de mannen van het tweede elftal zich echter zorgen maken zo kort voor het begin van de tweede helft van de competitie. Zes spelers een week voor het begin van tweedehelf van de competitie  , wat wil je dan als elftal.

Heerde 4 lijkt klaar voor de competitie maar ook hier vandaag maar 11 spelers aanwezig op het veld , en in de kantine nog 3 wat neerkomt op 14 spelers mooi toch. Opvallend deze morgen was het optreden van jongeling Cortiaan Altenburg , aan de hand van trainer Dick van Putten hield hij zich goed staande in de mix van Jong en oud en waar hij zich mag rekenen tot zeer jong . Al weer een bewijs dat de opleiding bij Heerde veel talenten voortbrengt . 100 jaar jong met of zonder kunstgras de echte talenten komen altijd maar weer bij de geel/zwarten vandaan.

Is het niet voetbal dan is het wel met schilderen want er gaan geruchten dat er een schilder is die op zondag middag naaktportretten schildert of was dat hij naakt schildert ?? het enige wat bekent van deze schilder is dat hij een dakkapel heeft geplaats . Hopelijk heeft hij de gordijnen al hangen klikhier ...........veel plezier met deze cursus naakt schilderen.

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 92
Paul de Weerd 90
Erik Sontag 88
Marco Roskam 84
Berend Rorije 82
Rivaldo van Hees 78
Cees Calkhoven 78
Wilco Kommer 72
Ronny Stoffer 68
Ronald Bierman 66
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 52
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44