Home Nieuws Archief Nieuws Zomertraining brengt veel duidelijkheid bij Heerde 4

Zomertraining brengt veel duidelijkheid bij Heerde 4


Vanmorgen was de morgen die veel duidelijkheid moest gegeven omtrent het voorbestaan van Heerde 4. De morgen begint goed, al om acht uur deze morgen zijn de barman en nummer 15 aanwezig om aan te geven dat het om een nieuwe start gaat. Voor nummer 15 is het opstaan een uurtje later en als hij aankomt op molenbeek blijkt dat hij de eerste is die het sportpark betreed.

Even kijken als de brommobiel van de manager er staat , nee geen brommobiel en geen Dick Bronsink de manager . Dit is wennen maar het is niet anders . Even later druppelen de spelers binnen en met het tellen van de namen komen we tot 12 spelers van de 20 die op papier staan. Twee spelers die in rook zijn opgegaan na 20 mei, van de zes andere spelers is bekend waar ze zijn gebleven deze morgen.

Hoe de partij indeling er uit zal zien was over nagedacht, acht tegen acht was wat er op papier stond maar dit was te veel gevraagd deze morgen ondanks de nieuwelingen deze training. Marvin van der Haar en Edwin Rorije zijn de spelers die Heerde 4 moeten bijsturen richting de top van de competitie en beker dit nieuwe seizoen .

Twee spelers die het geel/zwarte bloed al jaren in hun aderen hebben. Deze twee zijn zeker een aderlating voor Heerde 1 dat is duidelijk maar om deze twee voor Heerde te behouden is veel belangrijker , Als buurverenigingen wat willen dan moeten ze Heerde 4 in zijn geheel wegkopen bij Heerde, want dat is het niveau waar onze buren op acteren dit nieuwe seizoen .

Welkom Edwin, Marvin ,René en Berend veel succes in het nieuwe seizoen. Dan waar het deze morgen eigenlijk om ging , hoe ziet de begeleiding van Heerde 4 dit seizoen er uit. Veel speculatie over de namen die de leiding over zou moeten overnemen, en met het verstrijken van de tijd komen namen boven drijven.

Als eerste naam, Jan Agterhuis één jaar supporter van Heerde 4 uit het niets komt hij boven drijven na één wedstrijd kijken, en dan zo besmet worden met het Heerde 4 virus dat hij na een jaar de juiste man op de juiste plaats is. Dan nummer twee iemand die uit het geel/zwarte hout is gesneden Dick Rorije gepokt en gemazzeld als leider van Heerde 1 . Dick die de klappen van de zweep als oud doelman van Heerde 1 en 2 zeker niet misstaat en met het wegvallen van Jan Bosman een goeie vervanger van Gedo moest dit aan de orde komen.

Dat het plaatje nog niet compleet is weten we maar al te goed rechterhand van Dick Bronsink Dik van Putten blijf ook dit seizoen zijn taken waarnemen. Tot slot nummer 15 ook hij blijft zijn steentje bijdragen in de begeleiding van Heerde 4 in het veld als aanvoerder van het team en buiten het veld aanjager van de donderdag training en zeker niet te onder schatten de website van Heerde 4 .

Dan de training deze morgen veel ??, wat kunnen de nieuwelingen brengen . Dat deze nieuwelingen meer brengen blijkt al snel . Marvin die een mannetje kan wegzetten en dan doelgericht zijn doel de goal kan zoeken is één , Edwin met zijn lange trap die we als elftal lang hebben gemist , dit wapen is dan ook voor het nieuwe seizoen een wapen om Martin ,Andre en Marvin aan het werk te zetten.

Nummer drie Berend daar wisten we al van wat hij kon brengen, loopvermogen in een elftal wat zo brood nodigt is. Nieuweling nummer vier daar weten we bijna alles van evenbeeld van nummer 15, en sponsor van het team is samen met Gerie’s kapsalon , Cees Calkhoven en ABC Hekwerk . Ook het nieuwe seizoen zullen zij weer zorgen dat Heerde 4 er bij loopt zo als het hoort , een elftal die net iets anders is dan de andere elftallen.

En dit elftal verdient dat tientallen jaren ervaring in het eerste elftal van Heerde 1, waar vindt je dat nog. Als webmaster van Heerde 4 wil ik dan ook zeggen aan deze drie of wel aan meer bedrijven die binnen Heerde 4 actief zijn maak er samen wat moois van en laat Heerde 4 een elftal zijn waar een ieder met bewondering naar kijkt .

15 juli 2012 was de aanzet tot iets moois , laat dit de weg zijn tot 05-09-2015 Heerde 4 15 jaar.

Binnenkort een nieuwe website voor Heerde 4 want stilstand is achter uitgang dus ook hier vernieuwing .

En wie zegt dat Heerde 4 niet in beweging is , dit zal in het veld minder worden maar hier buiten is het volle kracht vooruit . met als voorbeeld 07 september BBQ bij Tonnie Bosch die morgen voor de tweede maal zijn 40 jarige verjaardag viert Tonnie van Harte.

 met vr gr nummer 15

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 98
Paul de Weerd 96
Erik Sontag 94
Marco Roskam 90
Berend Rorije 88
Rivaldo van Hees 84
Cees Calkhoven 84
Wilco Kommer 78
Ronny Stoffer 74
Ronald Bierman 72
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 36
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 46
Jordan Jans 44
Dick Rorije 58
Adriaan ter Velde 46
Mark v/d Kuijt 40
Alex Fibbe 42
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 22
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44