Home Nieuws Archief Nieuws Thuis blijvers krijgen opnieuw ongelijk, op een dag dat Respect het hoofddoel is.

Thuis blijvers krijgen opnieuw ongelijk, op een dag dat Respect het hoofddoel is.

keukenklok

Zo op het laatst van de competitie dit jaar  is erg het makkelijk , geen wedstrijd meer dit jaar nog. Dus wat maakt het uit als we niet gaan trainen. Het nieuwe jaar nieuwe kansen, dat is ook zo maar dan heeft het brein wel met een andere bril op en zullen deze trainingen zeker meegaan wegen bij het maken van de opstelling.

Een ieder heeft zijn best gedaan om te kunnen ballen bij Heerde kantinebaas consul noem maar op want dat willen tocht zo graag want het spelletje vinden we tocht zo mooi . Al was het vorige week wel anders  maar hier geld maar 1 woord Respect.  Blijkbaar niet bij iedereen 11 spelers en een leider, ziek zwak of wat anders maar .....! . 

En dan vergeten de meeste spelers elke  keer weer een leider die elke training op het veld aanwezig is en het goeie voorbeeld is voor de rest van het team,  ook vandaag  weer stond Jan in de kiwi kleuren op het veld pico bello verzorgt  . De spits van Feyenoord is er niks bij, nee de echte Pelle voetbalt op de training bij Heerde 4. Haar in de plooi en altijd goed in het pak ook vandaag weer.

Maar die zelfde jan had iets anders bedacht na de hectiek van vorige week . Jan die ook altijd stip van tijd is had op de rommelmarkt  een ware keukenklok gekocht, was eigenlijk  te duur maar voor Heerde 4 is niets te duur .  En het is altijd in het belang van Heerde 4 en wat het dan kost maakt niet uit.

En mooie oranje klok,  alleen deze klok was aanwezig maar hij hing er een beetje verloren bij , volgens insiders was het een Zwitser uur werkt tik tak maar als de tijd echt om is tikt hij maar door .  De voor en nadelen hier van hadden allebeide teams deze morgen , een gelijk opgaande strijd deze morgen en geen winnaar .

Maar wel moet het brein zich achter de oren krabben  als drie spelers voortijdig het trainingsveld verlaten.  Ook op de training telt maar één ding  winnen ook al gaat dat ten koste van een speler meer of minder . ja dat hebben we vorige week gezien,  Berend ook nu komt de echte Heerde 4 speler bovendrijven. 

Hij was aandachtig toeschouwer net als  Atie, Marco , Martin en zoepgraag  ja zij het ruggengraat van Heerde 4. Net als Harry Vinke,  de kantine  baas hij weet dondersgoed  dat als alleen Heerde 3 en vier de moeite nemen om te  trainen er iets extra moet gebeuren in de kantine .

En Harry zal Harry niet zijn om dat waar te maken , deze geste stond in het teken van snert . Maar vandaag net even anders  elk bakje snert stond in het teken van respect. Want zonder respect geen voetbal .

Deze week staat Heerde 4 weer voor een week  van activiteiten te beginnen op donderdagavond de kerstverloting laten we hier allemaal  aanwezig zijn nee niet voor ons zelf maar voor de vereniging die we zo hoog in het vaandel hebben staan 19.00 uur trainen en daarna  de spanning van de rad van avontuur en altijd prijs. 

Dat dit nog niet alles is zal zaterdag avond blijken als de selectie van Heerde 4  afreist naar Vinkel voor een spettert afscheid van 2012, en wie wil daar nou niet bij zijn.

Ook hier weer krijgen thuisblijver ongelijk , maar mocht je nog meewillen neem dan snel contact op met de leiding  want vol is vol.

gr 15

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 92
Paul de Weerd 90
Erik Sontag 88
Marco Roskam 84
Berend Rorije 82
Rivaldo van Hees 78
Cees Calkhoven 78
Wilco Kommer 72
Ronny Stoffer 68
Ronald Bierman 66
Arjan Hofmeijer 52
Jan Agterhuis 48
Carlo Wensnk 42
Bas Leeuw 34
Dick Bosch 44
Erik van Velsen 44
Jordan Jans 42
Dick Rorije 52
Adriaan ter Velde 42
Mark v/d Kuijt 38
Alex Fibbe 40
Gert Wijenberg 34
Tonnie Bosch 20
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 16
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44