Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen
Ja ja het was wat een wedstrijd die bij een aantal spelers nog te vroeg kwam, de naweeën van de sniper party waren de eerste helft goed te zien. Maar goed KCVO is een tegenstander waar sinds mensenheugenis niet is van verloren dus met goeie moed richting Vaassen.

De wedstrijd is 11 minuten onderweg als Cees Calkhoven uit een corner de 0-1 binnen kopt. Ook is dit het sein om nog slaper te worden , en als de verdediging de poort openzet ligt de 1-1 zo maar binnen. Maar deze waarschuwing niet lijkt niet aan te komen . Al moet gezegd worden dat het geluk voor de voorwaartsen niet meezat . Het is dan ook de persoonlijke klasse van Edwin die de 1-2 en de 1-3 maakt voor rust .

Tijd voor de thee, en duidelijk is dat het beter moet want dit is een koploper onwaardig. De tweede helft is dan ook één van meer doelpunten van Heerde kant , maar ook opnieuw een miscommunicatie in de achterste lijn dat geeft KCVO de mogelijkheid om ook de tweede helft het net te vinden.

Het is Dennis die een mooie aanval afwerkt en de stand op 1-4 brengt. De 1-5 komt op naam van Speler van de Week Edwin Rorije weer met veel gevoel in de linker laat hij de doelman kansloos .

Vijf goals maar hierbij niet de naam van Marvin, 78 minuten lang twee of soms drie van die ….Boys in je rug die maar één ding willen. Maar onze topscoorder heeft maar 11 minuten nodig om drie maal het net te vinden. 2-8 winst maar de echte winst was vrijdag avond maar hierover later meer.