Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen Heerde 4 weerstaat 100 minuten Turkse invasie

Heerde 4 weerstaat 100 minuten Turkse invasie


Grote problemen voor het Brein deze koude zondagmorgen, van de 19 selectie spelers blijven er zondagmorgen nog maar 12 over. De griep, blessures en weekend uitjes komen tot deze mager bezetting. Zelf het Brein moet er aan geloven de n grensrechter en de ander super sup en wat overblijft is de directrice van de ploeg mevrouwKdW. Maar met haar 38 jarige ervaring in het spelletje kunnen we met een gerust hart af reizen naar Apeldoorn.   Aangekomen in Apeldoorn blijkt het veld niet je van het,  wit en op veel plekken hard van laatste vorst dit jaar.

Maar nu we tocht zijn is het motto, en de koploper geven we niet zomaar drie punten nee als het moet gaan tot het bekende gaatje. En een goed begin is het halve werk en met het winnen van de toss zijn we op de goede weg.

TKA begint met alle wapens die ze tot hun beschikking hebben, een ware belegering van de Heerder verdediging. Maar elke aanval strand in schoonheid of in onbenulligheid. Eenmaal van 20/ 30 meter schieten is mooi maar als die geen enkel gewaar opleveren zou je toch een andere manier moeten vinden. En Was onze doelman vorige nog een super spits, deze zondagmorgen blijkt hij na afloop de man van de wedstrijd te zijn. De tank van Heerde 4 stopt de Turkse  invasie en niet alleen de Turkse , ook zijn eigen ploegmaten moeten het ontgelden want als Ton zijn vijf meter gebied verlaat denk er dan maar aan.

De Leopard Tank 1 van Heerde 4 spaart niemand. Maar het geluk is aan Heerder kant want de 11meter was heel dicht bij. Maar op dat moment is onze Turkse vriend de scheidsrechter er van overtuig dat het wel goed komt met zijn vrienden van TKA en vergeet een strafschop te geven. De rust komt als een bevrijding voor Heerde 4, 0-0 hoe is mogelijk. De directie kan dan ook met een goed gevoel naar de koffie.

 De Turkse thee is prima , al missen we de Turkse waterpijp . Maar het Brein heeft wijze woorden en het geloof is er dat hier wat te halen is. De tweede helft is bijna het zelfde beeld als de eerste met dit verschil dat het nu een echte Turkse fluit is geworden. De tijd verstrijkt in het voordeel van Heerde 4 en na 90 minuten staat er nog steeds 0-0 op het bord.

Een verdediging die staat als een huis, maar de klok loopt door 94 , 95 ja zelf 96 minuten op de klok maar in die minuut krijgt Heerde 4 de kans waar ze op wachten. Was het vorige week een veter die de bal over de lijn drukte, nu was deze veter heel goed van pas gekomen want het zomaar 0-1 kunnen worden. Ja ook de scheids speelt met vuur, maar na zeggen en schrijven 100 minuten  is het gedaan 0-0 in een wedstrijd die als van tevoren als verloren werd geacht .

Wat rest is een broodje kebab en een gevoel van een overwinning na 100 minuten een Turkse invasie te hebben overleefd. Ook de directrices van Heerde 4 is tevreden kan met een goed gevoel naar het clubhuis van Heerde voor een echt Hollands broodje frikandel.

Conclusie na vandaag,  we kunnen nog altijd naar de uitslagen kijken want we doen nog mee .  


In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2022/2023

 
 Totaal  punten 12
Paul de Weerd 12
Marco Roskam 8
Erik Sontag 12
Arjan Hofmeijer 4
Cees Calkhoven 6
Rivaldo van Hees 6
Mark v/d Kuijt 6
Berend Rorije 12
Ronny Stoffer 12
Ronald Bierman 8
Wilco Kommer 8
Alex Fibbe 6
Carlo Wensink 10
Dick Rorije 4
Bas Leeuw 10
Dick Bosch 8
Jordan Jans 6
Gert Wijenberg 4
Erik van Velsen 6
Adriaan ter Velde 8
Dennis van Velsen 2
Jan Agterhuis 8
Tonnie Bosch 2
Jonh Stijf 0
Carlo de Wilde 2
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44