Home Wedstrijdverslag Wedstrijdverslagen 1 kans twee doelpunten en drie punten

1 kans twee doelpunten en drie punten


Het begon zo mooi zondagmorgen een zonovergoten dag en al heel veel lol aan de stamtafel bij VV Heerde als Berend aan het woord is details zullen we u besparen voor meer info kunt u terecht bij Berend. Ook werd er terug gekeken naar de avond ervoor, feestje van Tonnie  hier viel de opkomst wat tegen maar die er waren hebben zich prima vermaakt. Ton nog hartelijk dank en ook gastvrouw en gastheer Geri en Harry hartelijk dank hier voor.

Dan op naar Twello voor de tweede uitwedstrijd van dit seizoen. Heerde bewaarde goede herinneringen aan dit sportpark de laatste uitwedstrijd vorig seizoen werd heel simpel gewonnen. De vraag was dan ook wat voor elftal krijgen we tegen ons , dit werd al snel duidelijk bij het maken van de warming-up een geheel ander elftal bestaande uit louter jonge spelers.

Als de wedstrijd begint wordt al snel duidelijk dat de scherpte ontbreek  vele foute ballen is het beeld van de wedstrijd, maar een geluk voor de geel/zwarten is dat ook de thuisclub er niets van bakt.

Twello is de ploeg die aanval probeert te zoeken maar verder als de zestien en wat afstandsschoten die het doel niet weten te vinden komt het niet. In de 25 minuut wordt het nog beroerder als Dick Bosch naar de kant gaat , voor Dick het beste wat hem die dag kon overkomen want als je niet fit bent

In de 23 minuut is het 1-0 voor de thuisclub na veel geklungel van beide kanten valt de goal dan toch binnen , donker wolken hangen boven de ploeg uit Heerde. Want met dit voetbal zou het wel de eerste nederlaag kunnen worden .

Maar na een half uurtje is het dan toch raak  voor Heerde als goudhaantje Arjan Kers in de eerste beste aanval voor Heerde die er op leek de 1-1 binnen werkt een opsteker voor de ploeg zou je denken maar het wedstrijd beeld blijft het zelfde en gelukkig kan de thee met een 1-1 stand worden genuttigd.

De tweede helft is bijna een kopie van de eerste met dit verschil dat uit de eerste beste hoekschop Edwin Rorije de doelman weet te verassen 1-2 in de 70 minuut . De laatste 20 minuten probeert Twello het nog wel maar de krachten vloeien weg en de verdediging van Heerde geeft niets meer weg.

 Ja 1 kans en twee doelpunten voor Heerde wat ook drie punten oplevert , maar de ploeg balanceert op een zijden draadje o wee als het kwartje de andere kant opvalt. Maar goed je bent zo goed als de ranglijst het aangeeft dus we gaan er voor,  zondag de eerste topper van deze competitie uit naar de koploper WSV na deze wedstrijd zal er weer meer duidelijk zijn . doen we mee of haken we voor even af.       

In memoriam

         R.I.P. Harry Vinke 
       30-08-1967 - 23-10-2020

De Veteraan van 2023/2024

 
 Totaal  punten 104
Paul de Weerd 102
Erik Sontag 100
Marco Roskam 96
Berend Rorije 92
Rivaldo van Hees 88
Cees Calkhoven 86
Wilco Kommer 82
Ronny Stoffer 78
Ronald Bierman 78
Arjan Hofmeijer 54
Jan Agterhuis 50
Carlo Wensnk 44
Bas Leeuw 38
Dick Bosch 46
Erik van Velsen 48
Jordan Jans 46
Dick Rorije 64
Adriaan ter Velde 50
Mark v/d Kuijt 44
Alex Fibbe 44
Gert Wijenberg 36
Tonnie Bosch 24
Carlo de Wilde 16
Jonh Stijf 14
Dennis van Velsen 18
Veteraan van het jaar
2018-2019-2020-2021-2022-2023
Paul de Weerd


Marco Roskam
2020

44